A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'янівська територіальна громада
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОН

Капітальний ремонт в ДНЗ "Ромашка"

Дата: 11.10.2019 09:22
Кількість переглядів: 818

Фото без опису

Наразі приватне підприємство "Ліга Монтажу" проводить капітальний ремонт із заміною котлів котельні в ДНЗ «Ромашка», що знаходиться за адресою: с. Марянівка, просп. Шатного, 12. Монтується система опалення та водопостачання. Садочок буде забезпечено водою з власної свердловини, глибиною 82 м.

Фото без опису

З метою додержання правил протипожежної безпеки, в будівлі будуть розміщені пожежні гідранти.

Фото без опису

У всіх приміщеннях вже встановлено радіаторні батареї.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 Було придбано два енергоефективні твердопаливні котли тривалого горіння фірми ALTEP, яка є лідером серед вітчизняних виробників опалювальних агрегатів. Автоматичні котли дозволяють отримати економне тепло (економія до 50%), при цьому вони потребують мінімального обслуговування. Котли оснащені сучасною системою автоматизації, яка дозволяє регулювати температуру відповідно до погодних умов завдяки встановленим датчикам. Система підключена до диспетчерського пульта в м. Кропивницькому, що дасть змогу при виникненні непередбачуваних ситуацій, оперативно здійснити виїзд бригади технічного обслуговування котельні. Система опалення ґрунтується на хімводопідготовці (фільтрації води для попередження утворення накипу), що значно збільшить термін служби котлів і всієї системи водопостачання загалом. Буде також встановлено тепловий лічильник для обліку кількості виробленої теплової енергії.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Ведуться роботи по облаштуванню системи автономної каналізації з попереднім демонтажем старих напівзруйнованих труб. Заплановано заміну старої сантехніки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Строк виконання робіт - з серпня по листопад 2019 року.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано