Мар'янівська територіальна громада
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОН

Акція «Створюємо ліси разом»

Дата: 12.04.2021 10:31
Кількість переглядів: 1992

 

Фото без опису

   

     08.04.2021 року на території Оникіївського лісгоспу Кіровоградським обласним управлінням лісового та мисливського господарства за участі заступника голови Мар’янівської сільської ради Торяника Михайла Васильовича  було проведено акцію «Створюємо ліси разом».

Фото без опису

     В акції взяли участь понад 100 юних і дорослих шанувальників лісу. Це учні Великовисківської школи та Балашівської гімназії, представники органів влади, студенти Національного технічного університету, працівники обласного краєзнавчого музею, члени ГО «Стратегія майбутнього», Українського товариства мисливців і рибалок, журналісти.

Фото без опису

    Присутніх привітала начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко, яка наголосила, що акція має велике значення для Кіровоградщини, оскільки вона розширює коло шанувальників лісу, які піклуються про збереження та примноження зеленої окраси степового краю.

    У ході лісопаркових робіт в Оникіївському лісгоспі було висаджено близько чотирьох тисяч сіянців дуба звичайного. Юних учасників заходу організатори заохотили солодкими подарунками.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень