A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'янівська територіальна громада
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОН

Спортивні змагання присвячені 30-ій річниці Незалежності України

Дата: 24.05.2021 14:19
Кількість переглядів: 806

   У суботу 22 травня 2021 року в с. Головківка Олександрійського району, Кіровоградської області відбулися спортивні змагання серед команд сільських, селищних та міських громад Кіровоградської області, присвячені 30-ій річниці Незалежності України. Команда Марянівської територіальної громади в напруженій боротьбі виборола 1 місце серед сільських територіальних громад, і здобула право представляти Кіровоградську область на всеукраїнських змаганнях, що відбудуться восени у Скадовську.

   Першими змагання розпочали голови та заступники сільських голів, котрі змагалися у дартсі. Наш сільський голова Андрій Флоря не залишив жодних шансів суперникам і посів 1 місце, тим самим давши поштовх до подальших перемог нашій команді.

   Другим естафету підхопив Новур Михайло, який змагався в гирьовому спорті. Михайло виконав 205 ривків гирею 24 кг. та посів 1 місце.

    В цей же час змагання розпочали волейболісти: Прилипко О.Л., Воєвода О.О., Малюга В.М., Панасюк В.А., Склифус І.С., Воєвода О.П. та Олефіренко Д.Ю. Спортсмени під керівництвом Воєводи Олександра гідно змагались з найкращими командами області та посіли 4 місце.

    У шахах нашу громаду представляв Новур Вадим. Програвши у фіналі, Вадим виборов 2 місце.

   Також гідно представляли нашу громаду Новур Т. (шашки), Мирза В. (настільний теніс чоловіки) і Тищенко М. (настільний теніс жінки). Вони внесли вагомий вклад в загальну перемогу.

   Останнім видом спорту було перетягування линви. Катана М., Гриценко І., Квакуха В., Федоров П. та Рудань А. посіли 1 місце. Хлопці перемогли у всіх сутичках, не програвши жодній команді.

   Вітаємо команду Мар’янівської територіальної громади з перемогою! Нехай попереду чекають ще тисячі таких нагород і успішних змагань! Успіхів, здоров’я і благополуччя!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано