A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'янівська територіальна громада
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОН

Ukraine.ua

Дата: 28.05.2021 10:32
Кількість переглядів: 1133

В Україні створено нове іномовне інтернет-представництво - вебсайт Ukraine.ua https://ukraine.ua/.

Основна мета новоствореного офіційного ресурсу - показати світові справжню Україну: креативну, динамічну, інноваційну. Крашу різноманіття та чарівної природи. Країну свободи та гідності. Країну, у якій тисячолітня історія та культура доповнені амбітним баченням майбутнього.

Це онлайн-портал про Україну, яка надихає та вражає. Тут кожен, перебуваючи на будь-якому континенті, може познайомитися з Україною і прийняти рішення приїхати сюди вчитися, інвестувати чи подорожувати.

На Ukraine.ua можна знайти безліч неймовірних історій, а в офіційному фотобанку України за посиланням https://ukraine.ua/imagebank/ на сайті - сотні якісних зображень України, її природи, культурної спадщини, традицій, талановитих людей. Мільйони людей по всьому світу тепер зможуть познайомитись і закохатись в Україну з першого погляду.

 

Мінцифри запровадило Гід з державних послуг, який розміщується на Єдиному державному веб-порталі електронних послуг «Портал Дія» та доступний за посиланням: https://guide.diia.gov.ua

Гід з державних послуг - це єдиний офіційний ресурс, який містить інформацію про всі державні послуги в Україні, які надаються органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування. 

Міністерство цифрової трансформації України пропонує пройти онлайн-курс для того, щоб навчитись по максимуму використовувати можливості електронного підпису, який є необхідним для реалізації функцій електронної демократії, забезпечення доступу громадян та бізнесу до отримання публічних послуг онлайн, переходу до електронного документообігу та спрощення ведення бізнесу.

Курс доступний за посиланням
https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-signature


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано