A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'янівська територіальна громада
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОН

Програма «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство України»

Дата: 31.05.2021 10:07
Кількість переглядів: 734

У зв’язку зі змінами законодавства, що регулює земельні відносини, значно зросла потреба людей у правовій інформації. Тому для системи БПД важливий напрям роботи – покращення правової обізнаності громадян, посилення захисту їхніх прав у сфері земельних відносин.

Система БПД долучена до реалізації проєкту «Програма «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство України». Торік система БПД реалізовувала проєкт у всіх регіонах, при цьому оцінювання результативних показників проводилося у 10 пілотних областях. Цього року територія оцінювання стану впровадження проєкту розширена до 20 областей.

За період реалізації проєкту місцевими центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги надано правову допомогу із земельних питань понад 63,5 тис. клієнтів. Від них зареєстровано понад 72 тис. звернень. З них 56 тис. – щодо надання консультацій та роз’яснень. Більшість консультацій – 45 тис. – надано письмово.

У 10 областях, у яких оцінювався проєкт у 2020 році, організовано роботу понад 2,7 тис. дистанційних та мобільних консультаційних пунктів доступу до БПД. Під час таких виїзних консультувань понад 8 тис. осіб отримали правові консультації та роз’яснення щодо земельних правовідносин. Окрім того, понад 700 осіб отримали БППД під час онлайн-консультувань через Skype, Zoom, телефоном тощо.

Детальніше про підсумки першого року дії проєкту читайте на нашому сайті: https://bit.ly/3f2DxjL

#БПД #ПравоваДопомога #LegalAid


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано