A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'янівська територіальна громада
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОН

Кіровоградщина: майже 600 мешканців області залучені до тимчасової зайнятості

Дата: 26.04.2023 08:42
Кількість переглядів: 123

Серед основних завдань Державної служби зайнятості сприяння  шукачам роботи у працевлаштуванні, роботодавцям в укомплектуванні вільних робочих місць, у т.ч. й тимчасових.

Сьогодні, в умовах дефіциту якісних вакансій та гострої конкуренції на ринку праці все більшої ваги набувають громадські роботи – один із напрямків активної політики зайнятості населення.

Так, з початку поточного року, з початку поточного року, до участі у громадських та інших роботах тимчасового характеру Кропивницькою філією Кіровоградського обласного центру зайнятості залучено 26 зареєстрованих безробітних, у тому числі до робіт соціального напрямку 21 особа, з яких 15 особи з числа внутрішньо переміщених осіб.

Безробітні громадяни виконували роботи з упорядкування Алеї Слави загиблих військовослужбовців, виконувались роботи соціального спрямування, впорядкування прилеглої громаді території та інші підсобні роботи, орієнтовані на наведення належного санітарного стану міста та району.

Загалом, упродовж цього року до громадських та інших робіт тимчасового характеру на Кіровоградщині за направленням служби зайнятості залучено 592 шукачі роботи.

У вас є потреба залучити додаткову робочу силу для виконання нагальних тимчасових робіт? Звертайтеся до фахівців Державної служби зайнятості за місцем вашого перебування!

Шукаєте роботу і є бажання переглянути актуальні вакансії? Відвідайте сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості, посилання тут https://cutt.ly/qKFhLXK  або доєднайтеся до телеграм-каналу «Робота зараз:  Державна служба зайнятості» http://surl.li/eoawb, де щоденно оприлюднюються актуальні вакансії за регіоном чи галуззю.

Є інші питання сфери зайнятості? Контакти тут https://is.gd/20aD


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано