Мар'янівська територіальна громада
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОН

Про друк та розповсюдження інформаційно-просвітницьких матеріалів

Дата: 12.07.2023 09:35
Кількість переглядів: 80

Про друк та розповсюдження інформаційно-просвітницьких матеріалів

На виконання "Організаційно-методичних вказівок з підготовки населення області до дій у надзвичайних ситуаціях на 2022-2023 роки", затверджених розпорядженням Голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 27.01.2022 року № 34-р, та з метою посилення інформаційно-просвітницької роботи з населенням щодо захисту в умовах війни, правил поведінки при виникненні природних, техногенних та соціальних небезпек, тощо, надсилаємо Вам на електронну пошту електронні версії розроблених працівниками Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області наступних інформаційно-просвітницьких матеріалів -

пам’ятки (22 шт. - І ст.):

 

"Безпечна поведінка вдома після надзвичайної ситуації", "Як підтримати підлітка в кризовій ситуації", "Безпека дитини на дачі", "Як самій боятись, а дитину не налякати", "Що робити, якщо вас укусив собака", "Як допомогти дітям, які постраждали від війни: поради та підказки", "Небезпека відкритих вікон: як вберегти дитину", "Як припинити жалкувати про минуле", "Як допомогти собі, якщо ви втратили близьку людину", "Як діяти під час сильного вітру", "У чому полягає тендерна рівність", "Як нейтралізувати вплив негативних новин: рекомендації", "Поради батькам підлітків", "Чим загрожує африканська чума свиней?", "Надзвичайний рівень пожежної небезпеки!", "Увага! Як уберегтися від кліщів!", "Що робити під час масштабних ракетних атак?", "Що робити у випадку штормового попередження?", "Як дітям провести канікули безпечно: поради батькам", "Як допомогти дитині впоратися зі стресом та тривогою", "5 способів знезаразити воду в домашніх умовах”, "Що треба знати про дизентерію";

буклети (18 шт. - 2 ст.): "Жувальна гумка. Користь та шкода", "Електромагнітні поля та ваша безпека", "Небезпека сурогатного алкоголю", "Що робити під час підтоплення та наводку", "Як позбутись нітратів в овочах", "Вимушена міграція. Як не втратити себе", "Безпека руху велосипедиста: правила та поради, які варто врахувати під час поїздки велосипедом", "Змії: шо варто знати та як уберегтись", "Як говорити з дітьми про правила мінної безпеки?". "Як захиститись від кишкових інфекцій", "Москітна сітка та безпека дітей", "Як зрозуміти та підтримати людей з аутизмом", "Користь та шкода пестицидів", "Як розпізнати професійне вигорання та попередити його", "Як не стати жертвою інтернет - шахраїв в умовах війни", "Небезпека блискавки під час грози: чи варто боятися?", "Чим зайняти дитину в надзвичайній ситуації", "Психологічне здоров'я дітей — червоні прапорці, що дитина не впоралася з травмою".

З метою підвищення готовності населення до реагування на можливі надзвичайні ситуації, пов'язані з радіаційними аваріями, виливом (викидом) небезпечних хімічних речовин, повторно надсилаємо електронні версії пам'яток на теми: "Що робити у разі радіаційної аварії", "Як діяти під час атаки із застосуванням хімічної зброї", "Як врятуватись від ядерної атаки", "ГІити чи не пити йод": "Не усі йоловмісні препарати можна використовувати для йодної профілактики у випадку радіаційної аварії".

Пропонуємо Вам докласти максимум зусиль щодо видання (друку) запропонованих матеріалів та розповсюдження їх серед населення, яке відвідує адміністрації, серед працівників підприємств, установ, організацій, в консультаційних пунктах з питань цивільного захисту при органах місцевого самоврядування серед непрацюючого населення, також шляхом розміщення в інформаційно-довідкових кутках.

Просимо Вас надати відповідь на електронну адресу НМЦ ЦЗ та БЖД Кіровоградської області щодо кількості виданих (роздрукованих) матеріалів із запропонованої тематики та застосованих форм інформаційно-просвітницької роботи серед населення.

Нагадуємо щодо відповідей на попередні два листи "Про друк та розповсюдження інформаційно-просвітницьких матеріалів": від 02. 03. 2023 № 95601-148/95607 та 02. 05. 2023 № 95601-250/95607.

Ярослав ЛЮБЕЦЬКИЙ

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень