Мар'янівська територіальна громада
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОН

15 вересня 2023 року відбувся круглий стіл у приміщенні Великовисківського сільського будинку культури організований поліцейськими офіцерами громади в рамках Тижня громадянського суспільства

Дата: 18.09.2023 14:40
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

15 вересня 2023 року відбувся круглий стіл у приміщенні Великовисківського сільського будинку культури організований поліцейськими офіцерами громади в рамках Тижня громадянського суспільства. В заході взяли участь поліцейські офіцери громади, а також представники апарату сільської ради та виконавчих  органів.

Офіцери громади активно обговорили актуальні питання та проблеми громади, зокрема різні види шахрайства, домашнє насильство та інші питання які є актуальними у Марʼянівській ТГ.

Правоохоронці вкотре нагадали, що домашнє насильство – це злочин, за який передбачено кримінальну та адміністративну відповідальність. 


Також відзначили, що активна участь громадянського суспільства є необхідною для створення розвиненої та безпечної громади. Зокрема, робота з молодими сім'ями та сім'ями з дітьми має важливе значення для розвитку громади.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень