A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'янівська територіальна громада
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОН

Секрети касових операцій та тонкощі розрахунку з покупцями: Одеса запрошує стати касиром

Дата: 29.09.2023 11:03
Кількість переглядів: 54

Секрети касових операцій та тонкощі розрахунку з покупцями: Одеса запрошує стати касиром

 

Більшість вважає, що в роботі касира немає нічого складного, і це помилково. Є безліч тонкощів, які необхідно знати і враховувати у роботі.

Важко уявити хоча б одне підприємство сфери послуг або торгівлі без такого працівника, як касир. А професія контролер-касир буде актуальною доти, доки в суспільстві існуватимуть готівкові розрахунки за товари, роботи та послуги. Сьогодні касові операції зазнають тотальних змін і цього ж вимагають від касирів.

Тому, якщо ви вирішили працювати у сфері торгівлі, пропонуємо розпочати із професійного навчання за професією «Контролер-касир», що триватиме 4,5 місяця.

Отримавши цю професію  на базі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, ви зможете знайти собі роботу до душі. Працювати можна як у супермаркетах, так і в спеціалізованих та вузькоспеціалізованих магазинах, салонах краси, фітнес-центрах, ресторанах та кафе, автосалонах та на інших підприємствах, що потребують кваліфікованих спеціалістів в галузі касових операцій.

Своєю чергою досвідчені майстри виробничого навчання та викладачі розкриють вам секрети касових операцій, навчать визначати платоспроможність державних грошових знаків та платіжних карток, поділяться своїми знаннями, навичками та досвідом у процесі вибору реєстратора розрахункових операцій, його реєстрації та експлуатації, ведення касової документації та складання звітів, а також навчать тонкощам розрахунків з покупцями в готівковій та безготівковій формах.

Початок занять – 09 жовтня 2023 року. 

Бажаєте розкрити для себе цю професію зовсім з іншого боку? Тоді скоріше беріться за навчання! Усі деталі ви можете дізнатися у фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування або за номером телефону (044) 244 94 92. Пропонуємо й наш Telegram-канал – t.me/dcz_kir

До відома. Для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне, для інших – навчання можливе на платній основі.

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано