A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'янівська територіальна громада
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОН

Бюджет громади на 2024 буде ухвалено 9 січня

Дата: 05.01.2024 16:14
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

Бюджет Мар’янівської територіальної громади на 2024 рік став головним питанням сьогоднішньої зустрічі начальника Новоукраїнської РВА Олександра Дубченка, Мар’янівського сільського голови Андрія Флорі та депутатів сільської ради.

На жаль, затвердити бюджет-2024 вчасно, до 25 грудня минулого року, не вдалося через блокування сесії частиною депутатів. А цей головний фінансовий документ громади регламентує всю її фінансово-господарську діяльність, а саме: фінансування медичних та освітніх закладів, забезпечення економічного та соціально-культурного розвитку громади, а також виділення коштів для ЗСУ, що є пріоритетним.

Олександр Дубченко пояснив, за яких умов і яким законним шляхом Мар’янівська громада може допомагати ЗСУ: «В законі чітко прописано: купувати дрони, тепловізори та інші речі можуть тільки ті громади, ті бюджети, на території яких юридично зареєстровані військові формування. У нас таких дві громади в районі. А ваша громада може надавати фінансову підтримку військовим частинам лише у вигляді субвенції за їх зверненням, але без можливості придбання конкретного обладнання».

«Ми не прийняли вчасно бюджет, проте ми можемо це зробити найближчим часом, закликаю вас до цього, маємо передбачити кошти на допомогу воїнам, на лікування пораненим, на допомогу сім’ям наших героїв. Для вирішення будь-яких питань є лише один шлях – шлях комунікації. Ми завжди можемо знайти вирішення, адже головна мета спільна», — наголосив А.ФЛОРЯ.

«Сьогодні ми всі за одне. І в умовах сьогодення має бути одна концепція руху», — резюмував Олександр Дубченко

Тож у понеділок депутати зберуться на бюджетну комісію, аби наступного дня, 9 січня, ухвалити бюджет Мар’янівської громади на 2024 рік.

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано