A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'янівська територіальна громада
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОН

Навчання не заради оцінок: єРобота розширить коло учнів закладу «Мозаїка» у Кропивницькому 

Дата: 04.01.2024 15:24
Кількість переглядів: 19

Навчання не заради оцінок: єРобота розширить коло учнів закладу «Мозаїка» у Кропивницькому 

 

Освітній простір «Мозаїка» – це заклад позашкільної освіти, який вже майже 15 років успішно надає послуги у сфері навчання жителям Кропивницького.  Відтепер заклад зможе розширити коло своїх учнів завдяки проєкту єРобота.

Директорка закладу Вікторія Олександрівна Поляновська (імя завжди пишеться попереду) прагне, аби учні освітнього простору мали змогу повноцінно отримувати нові знання. «Діти – це майбутнє нашої країни», запевняє вона.

«У навчальній частині ми керуємось принципом лише важливе – нічого зайвого, тобто викладаємо основні шкільні предмети, комбінуючи навчання з початковою профорієнтацією. Це дозволяє виявити схильності та здібності дітей», – розповідає Вікторія Олександрівна. 

Отримавши багато запитів від батьків, директорка побачила, що попит на послуги закладу значно зростає, а місць для навчання вже обмаль. Тому жінка вирішила не втрачати шанс і взяла участь в урядовій програмі «Власна справа», яка допомагає підприємцям розвивати власний бізнес або розпочинати його з нуля.

Ознайомившись із Порядком надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, Вікторія Поляновська взялася до роботи: склала бізнес-план, подала заявку через портал Дія, пройшла перевірку своєї ділової репутації відповідним банком та презентувала бізнес-план членам комісії Кіровоградського обласного центру зайнятості. Результат не змусив себе довго чекати – ідею підприємниці було підтримано та схвалено Державним центром зайнятості.

Переважну більшість грантових коштів вона залучить на закупівлю меблів до класних кімнат; також буде придбано спеціальний проектор та офісну техніку. Щодо нових робочих місць, то в директорки закладу їх буде два  вчитель англійської мови та вчитель початкових класів.

«Не втомлююсь повторювати, що навчання потрібне не заради оцінок, а заради успіху в житті. У фокусі мають бути не бали, а виховання людини, яка здатна досягти власних цілей у житті на благо своєї країни. А спільними зусиллями ми зможемо швидко відбудувати нашу рідну Україну», – прокоментувала переможниця гранту. 

Її приклад можете наслідувати й ви. Для тих, хто просто зараз шукає для себе можливості для відкриття власної справи, нагадаємо, що за допомогою урядової грантової програми єРобота можна відкрити та розвивати бізнес, включно з переробними підприємствами. Подати заявку на отримання відповідного гранту можуть як діючі, так і молоді підприємці, які не мають досвіду ведення бізнесу.  

Потребуєте консультації? Звертайтеся до фахівців Кіровоградського обласного центру зайнятості за номером телефону: +38 (093) 478 70 81, або пишіть нам у Telegram.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано