Мар'янівська територіальна громада
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОН

Першопрохідці з облаштування робочих місць для громадян з інвалідністю: трійка лідерів-роботодавців

Дата: 13.08.2024 13:43
Кількість переглядів: 9

Фото без опису

 

Сьогодні представляємо ТОП-трійку роботодавців, які першими в області облаштували робочі місця для осіб з інвалідністю та скористалися державною фінансовою підтримкою. 

Стартувало ТОВ «Герметик», працевлаштувавши одну особу на посаду оператора мийної установки. Роботодавець займається виробництвом фарб, лаків і подібної продукції, друкарської фарби та мастик.

На другому місці – Приватне сільськогосподарське підприємство ім. Ватутіна, діяльність якого пов'язана з вирощуванням зернових культур, бобових культур і насіння олійних культур. Підприємство надало роботу одразу двом людям з інвалідністю: один зайняв посаду директора, інший – працевлаштований на посаду комірника.

Третє місце посіло ПП «ВК ТЕХНОПОЛЬ». Підприємство взяло на роботу інваліда ІІ групи на посаду слюсаря з ремонту агрегатів. Вид підприємницької діяльності – виробництво машин і устаткування для сільського та лісового господарства.

Також ряд підприємств, небайдужих до працевлаштування осіб з інвалідністю, включає роботодавців:

  • Кропивницький район – 8 роботодавців;

  • Новоукраїнський район  3 роботодавці; 

  • Голованівський район 2 роботодавці;

  • Олександрійський район – 3 роботодавці.

 

Необхідно відзначити, що до компенсаційної програми з облаштування робочого місця для людини з інвалідністю, долучаються й переможці грантової програми від єРобота. Першим грантером на Кіровоградщині, хто скористався цією державною підтримкою, став Олександр Горбачов. Завдяки урядовому проєкту єРобота він заснував у Кропивницькому сучасну стоматологічну клініку «City Dental». Відповідно до умов програми підприємець створив нове робоче місце і підлаштував під потреби лікаря-стоматолога.

Всі роботодавці, які потурбувалися про умови праці людей з інвалідністю, отримали компенсацію фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.

Ви роботодавець, який працевлаштовує людей з інвалідністю, вас зацікавили умови отримання державної підтримки? Корисну інформацію щодо надання роботодавцеві зазначеної компенсації можна отримати, перейшовши за посиланням: http://surl.li/ytcfxe 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень