Мар'янівська територіальна громада
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОН

«Всі ті, хто варті, стоять на варті»: максимум на користь оточуючих – життєва позиція і на службі, і в роботі, і по життю

Дата: 20.08.2024 15:54
Кількість переглядів: 12

 

Фото без опису

 

На сьогоднішній день Сергій Білолюбський – успішний підприємець, який став переможцем грантової програми від «єРобота». Тому передувала низка значущих для чоловіка подій, що привели його до теперішнього успішного результату.

Це історія не тільки про переможця-грантера. Це історія про людину, яка намагається по життю зробити максимум, охоплюючи надважливі для себе сфери. Це і захист Батьківщини: Сергій є діючим військовим, спецприначенцем, сержантом  3-го Окремого Полку Спеціального Призначення імені князя Святослава Хороброго. Це й  розвиток власної справи – тваринного комплексу по вирощуванню свиней, що є для підприємця не тільки джерелом прибутку, а й можливістю приносити користь співвітчизникам. Це і допомога у якості волонтера, як близьким, так і тим незахищеним верствам, які потребують підтримки.

У минулому Сергій вже мав досвіду підприємництва у сфері м’ясопереробної промисловості. Грантер згадує про цей непростий період свого життя: «З початком війни, у 2014 році, ситуація складалась так, що довелось розпродати існуючий бізнес, аби вистачило коштів на необхідне спеціальне спорядження для всієї військової групи», – відзначає Сергій Олександрович.

Однак, час спливав, обставини змінились на краще. З 2021 року військовий почав вести діяльність як ФОП, займаючись роздрібною торгівлею м’ясом, а в 2023 році, шляхом участі в аукціоні, придбав комплекс для вирощування свиней, продумуючи шляхи його дообладнання. Тоді у підприємця й визріла бізнес-ідея та необхідність грантових коштів.

«Моє село Квітка у минулому має столітній досвід у сфері ведення тваринницької діяльності, але на сьогодні тут немає нікого, хто б розвивав подібну галузь. Я, викупивши ферму і підсобні приміщення, запланував відновити цю галузь, залучити спеціалістів відповідної кваліфікації, створити робочі місця, дати молоді можливість розвиватися і розвивати свій дім. На мою думку, це допоможе також розвивати інфраструктуру села, створить можливості навчання відповідних робітників для підвищення їх рівня до світових стандартів тваринництва та утримання тварин»,  наголошує Сергій Білолюбський.

На сьогодні вже працевлаштовано 2осіб. Вони забезпечують тваринам постійний догляд та організовують процес їх вирощування. У майбутньому Сергій Олександрович планує дати роботу людині з інвалідністю, для якої буде підготовлене й облаштоване відповідне робоче місце. Також грантер хоче працевлаштувати своїх побратимів з полку, які вже звільнені зі служби за станом здоров’я.

Діяльність тваринницького комплексу забезпечує постачання якісних, доступних за ціною та поживних продуктів. «Виключно українське виробництво, висока якість з дотриманням усіх санітарних норм, задоволені клієнти – те, до чого я прагнув», – щиро пишається підприємець. Для нього вкрай важливим є можливість подальшого розвитку конкурентного фермерського господарства, залучення провідних спеціалістів з селекції та вирощування свиней.

За словами Сергія Олександровича, його діяльність дає можливість допомагати побратимам та незахищеним верствам населення, вирішуючи як фінансові, так і інші складні життєві питання.

Наразі діючий військовий веде бізнес паралельно зі службою. Поєднувати виконання військового обов’язку і розвиток власної справи, все встигати Сергію дозволяє непереможна віра в те, що він це все робить на користь людям, задля кращого майбутнього свого села, з одного боку, задля омріяної Перемоги – з іншого.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень