Мар'янівська територіальна громада
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОН

Громадська організація „Батьківська спілка” щодо реалізації проекту спільно з ЮНЕСКО, який направлений на зміцнення психічного здоров’я дітей в умовах війни

Дата: 21.08.2024 15:58
Кількість переглядів: 14

 

Громадська організація “Батьківська спілка” реалізує проєкт психоемоційної підтримки дітей та вчителів спільно з ЮНЕСКО. Проєкт спрямований на зміцнення психічного здоровʼя дітей в умовах війни в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської зі створення Національної програми психічного здоров'я та психосоціальної підтримки.

Проєкт спрямований на психосоціальну підтримку дітей та педагогів під час літніх канікул у місцях з найвищою концентрацією дітей (літні школи, літні табори, позашкільні заклади, центри стійкості тощо). В рамках проєкту буде здійснюватися неформальна освітня діяльність – ігри, фізична активність, ігрова терапія тощо.

Працівники табору зможуть пройти навчання, спрямоване на сприяння забезпеченню психічного здоров’я та психосоціального добробуту дітей. Таборам буде передано як благодійну допомогу якісні настільні ігри, які сприяють досягненню цілей проєкту.

Детальніше про проєкт:


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень