Мар'янівська територіальна громада
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОН

Особливе для особливих: миті, огорнуті чарівністю у  «Bel Canto»

Дата: 23.08.2024 10:28
Кількість переглядів: 22

Коли до справи береться людина творча від природи, то і результат її діяльності буде особливим. Такою є Резанова Марія Михайлівна, за освітою вчитель музичного мистецтва, художньої культури та етики, а на сьогоднішній день переможниця грантової програми від «єРобота» та успішна підприємиця. На сьогодні пані Марія є власницею ресторану «Bel Canto», що у перекладі з італійської означає «Чарівний спів».

Ідея створення ресторації, що розмістилася на базі культурного осередку нашого міста – Кіровоградської обласної філармонії, прийшла до Марії Михайлівни коли вона вже була діючою ФОП. До того ж, за плечима грантерки був і досвід адміністратора протягом 12 років.

Та для пані Марії відкриття власного закладу було не просто бізнес-проєктом. За словами самої підприємиці, це певна місія, яку вона вирішила нести у суспільне життя Кропивницького. І полягала вона у створенні такого творчого осередку, де заходи, за участі музикантів, співаків, волонтерів, інтелігенції міста, будуть поєднані зі смачним частуванням та приємним відпочинком відвідувачів. Тож саме такою Марія Резанова бачила концепцію ресторану і вирішила втілити в життя.

Становлення творчих особистостей і підтримка творчості загалом – важлива складова у професійній діяльності Марії Михайлівни, значущий внесок у культурний розвиток нашого міста. Між іншим, ще з дитинства грантерка займається музикою, співає, бере участь у різних благодійних заходах.

«Грантові кошти допомогли мені придбати необхідне обладнання та устаткування, запустити заклад у своєму повному функціоналі. У розвитку своєї справи мені допомагає чоловік та наші партнери, теж всі творчі особистості. Знаєте, «Bel Canto» – це наша дитина. Я настільки живу цим проєктом, ми вдвох живемо, тому що це наша мрія, до якої ми довго йшли, і от вона нарешті здійснилась!, – наголошує пані Марія. – Ми намагались все зробити для того, щоб люди, які приходять до ресторації, почували себе як у дома, настільки затишно й комфортно, щоб хотіти повернутись ще. І ще. І знову», – підкреслює грантерка.

Ресторація творчих людей – саме так можна охарактеризувати «Bel Canto». Тут вас вразить все: і дизайнерський інтер'єр, що поєднує в собі античний стиль та сучасні акценти; і еклектика провідних кухонь (середземноморської, європейської та італійської); і атмосфера місця, що збирає людей, які цінують вишуканість, високу якість обслуговування, музичну та гастрономічну насолоду.  

Час, проведений у «Bel Canto» здивує вас своїм тематичним розмаїттям. На вас чекають вечори живої музики і відкритого мікрофону, караоке, благодійні творчі вечори для підтримки ЗСУ, інструментальні і подібної тематики. «Навіть попри те, що в нашій країні війна, «Bel Canto» є тим закладом, де можна зупинись і трохи відпочити від бурхливих реалій сьогодення, знайти, свого роду, прихисток, який подарує відвідувачам гармонію і затишок», щиро впевнена Марія Михайлівна.

 Важливо відзначити, що крім підприємницької діяльності, Марія Резанова є співзасновницею благодійного товариства «Творчі волонтери», яке займається,

 

зокрема, збором  коштів на допомогу ЗСУ і робить свій важливий вклад у майбутню перемогу. Сьогодні ресторан зустрічає своїх відвідувачів чарівною неповторністю та витонченим смаком власниці. Це про творчість і стиль, затишок неспішного плину дня і експресію  культурних вечорів, вишуканість страв на будь-який смак та особливу атмосферу задоволення від процесу. Двері закладу завжди відкриті для своїх поціновувачів!

 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень