Мар'янівська територіальна громада
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОН

Державна служба зайнятості інформує

Telegram-канал та Іnstagram ДСЗ: інформативно, корисно та зручно

  Державна служба зайнятості намагається йти в ногу з часом та застосовує нові інструменти для розширення каналів комунікацій з клієнтами. Яка мета? Просувати у медіа корисний контент сфери зайнятості.  Наразі –  за допомогою сучасних інструментів: Telegram-канал та Іnstagram. Долучення до Telegram-каналу та Іnstagram Державної служби зайнятості дасть змогу охочим оперативно отримувати різноманітну інформацію про: можливості служби зайнятості  у напрямку надання послуг клієнтам;  активні програми сприяння зайнятості населення; реалізацію державних програм щодо підтримки підприємницької ініціативи (створення та розвиток власного бізнесу); інші можливості служби зайнятості, що допоможуть реалізувати себе у професійній сфері: отримати нову професію, підвищити кваліфікацію, отримати нові непрофесійні Soft Skillsи  щодо подолання стресових ситуацій, спілкування з потенційними роботодавцями, працівниками та ін.; зміни у законодавстві сфери зайнятості, що дають вагомі інструменти реалізації державної політики зайнятості.   Є бажання щоденно отримувати інформацію сфери зайнятості щодо її діяльності та послуг, які вона надає? Долучайтеся до Telegram-каналу та Іnstagram Державної служби зайнятості та поширюйте корисний контент сфери зайнятості серед друзів та знайомих. Посилання на сторінку Іnstagram тут  http://surl.li/ofkiy Посилання на Telegram-канал тут t.me/SESofUkraine      Для зручності переходу на Telegram-канал та Іnstagram Державної служби зайнятості з будь-якого мобільного гаджету, пропонуємо скористатися   QR-кодами, що нижче.       Нагадаємо, що Державна служба зайнятості має й інші Telegram-канали, які стануть корисними для шукачів роботи: ДЦЗ «Робота зараз: Державна служба зайнятості» http://surl.li/eoawb  «Робота на Кіровоградщині. Служба зайнятості інформує» https://t.me/job_kid_dcz. Зайшовши за посиланнями, ви щоденно матимете можливість отримувати інформацію про актуальні вакансії не лише в регіоні, а й за його межами.    Кіровоградський обласний центр зайнятості

11:42 18.12.2023

РоботаЄ: м’ясокомбінат «Ятрань» запрошує на роботу! Хто потрібен? Читайте нижче

Проведення у Кропивницькій філії обласного центру зайнятості презентацій роботодавців, які діють на території району, – явище звичне, адже фахівці добре розуміють, що безпосереднє спілкування роботодавців із шукачами роботи, отримання інформації з перших уст дає змогу домовитися сторонам про задоволення їхніх потреб: роботодавцям добрати необхідних працівників, безробітним громадянам – знайти підходящу роботу.

11:40 18.12.2023

В Україні з’явився сайт із пошуку вакансій у сфері відбудови й транспорту

  Він має назву «Робота та відновлення». На сайті розміщені вакансії в галузях транспорту, зв’язку, будівництва та відбудови в цілому. Про це повідомляє Мінінфраструктури. Тут можна знайти пропозиції від роботодавців, залучених до відновлення територій та інфраструктури. Вони передбачають можливості щодо безоплатного навчання, перекваліфікації або проживання. Це особливо важливо для внутрішньо переміщених осіб. Вакансії мають фільтри й інструменти сортування. Користувачі можуть обирати роботу за сферою, географією чи роботодавцем. Крім актуальних пропозицій, на платформі наведені рекомендації щодо ефективного пошуку роботи, а також відповіді на найбільш часті запитання. Наразі тут розміщено понад тисячу вакансій, які постійно оновлюються. Сайт доступний за посиланням http://surl.li/ocwpi Для ознайомлення з іншими наявними вакансіями запрошуємо відвідати інтернет-ресурси Державної служби зайнятості: сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості https://cutt.ly/qKFhLXK та Єдиний портал вакансій https://jobportal.dcz.gov.ua/  Телеграм-канали ДЦЗ «Робота зараз: Державна служба зайнятості» http://surl.li/eoawb та «Робота на Кіровоградщині. Служба зайнятості інформує» https://t.me/job_kid_dcz , де щоденно оприлюднюються актуальні вакансії.  

11:37 13.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень