Мар'янівська територіальна громада
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОН

Державна служба зайнятості інформує

 Програма «єРобота» діє

Грантова програма єРобота — це дієва допомога від держави для відновлення, створення власної справи з нуля, реалізації амбітних проєктів, генерування нових робочих місць та здобуття потрібних на ринку праці спеціальностей.

09:00 31.05.2023

Діджитал-професія: навчайтеся та йдіть в ногу з часом

Мрієте стати «профі» у сучасній і перспективній професії IT-сфери, але не визначились в якій саме? Зупиніться на 3D-дизайні, адже це найбільш перспективна галузь комп’ютерного дизайну. Аніматори, візуалізатори, моделери та інші 3D-фахівці постійно затребувані у сфері реклами, створенні візуальних ефектів ігрової, ювелірної та багатьох інших індустрій. 

13:55 09.05.2023

ПрАТ «Металит» потребує працівників

Слюсар-ремонтник, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, формувальник машинного формування, обрубувач, плавильник металу та сплавів, стрижневик машинного формування, стрижневик ручного формування. Саме такі вакансії пропонує шукачам роботи ПрАТ «Металит» – підприємство, яке займається литтям чавуну.

13:55 09.05.2023

Анкетування ВПО: кожна п’ята ВПО має потребу у працевлаштуванні

З початком повномасштабного вторгнення російських військ в Україну чимало українців змушені були залишити свої домівки і переїжджати в іншу місцевість. Вони покинули не лише свої домівки, але й свої робочі місця.

09:30 04.05.2023

У якому розмірі надається роботодавцям компенсація за працевлаштування осіб, що перебувають у статусі зареєстрованого безробітного понад 6 місяців?

Роботодавцям, які за направленням філії обласного центру зайнятості працевлаштовують зареєстрованих безробітних (що перебувають у такому статусі понад 6 місяців), компенсуються фактичні витрати у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок) за відповідну особу за місяць, за який він сплачений, але не більше подвійного розміру мінімального страхового внеску.

09:30 04.05.2023

Екотуризм та сільський зелений туризм! Бажаєте займатися цим професійно? Вам до нас

Хочете розвиватися в напрямку сільського зеленого туризму і не знаєте з чого почати? Розпочніть з курсів цільового призначення за навчальною програмою «Зелений сільський туризм».

09:30 04.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень