Мар'янівська територіальна громада
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОН

Державна служба зайнятості інформує

Професійна підготовка зареєстрованих безробітних: які зміни відбулись у законодавстві?

29 березня 2023 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 24 березня 2023 року № 264, якою затверджено Порядок професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних (далі – Порядок).

16:35 03.04.2023

Професійне навчання безробітних буде відбуватись за принципом «гроші ходять за людиною»

Уряд затвердив Порядок професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних, який має стимулювати надання безробітним не тільки нових навичок, а й нового місця проживання. Відповідне рішення було прийняте на засіданні Кабінету Міністрів України                     24 березня 2023 року.

16:34 03.04.2023

Полтавський військовий коледж чекає на вас: обираємо професійне майбутнє, вступ не за горами

Полтавський військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут чекає відповідальних, патріотичних та сумлінних.

16:33 03.04.2023

Солодка професія - звучить цікаво! Опануй професію бджоляра

А ви знали, що Україна одна з провідних «медових» країн? Ви маєте реальну можливість сьогодні долучитися до професійних бджолярів  завдяки  навчанню, яке організовує Державна служба зайнятості, та зайняти перспективну професійну нішу у бджолярстві. Бджіл тримати – не в холодку лежати! Звісно, як і вся робота, добування меду дається нелегко, проте Сумський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості дасть вам чудовий інструмент, щоб цю працю полегшити – знання сучасних технологій розведення бджіл та догляду за ними. Влаштуватися бджолярем у фермерське господарство чи зайнятися підприємництвом у цій галузі – вибір за вами. Такі перспективи перед вами відкриваються – пройдіть професійне навчання. Працювати на свіжому повітрі під щебіт пташок і звуки природи – ваша мрія? А ще, як приємний бонус, можливість посмакувати продуктом своєї праці – це ідеально! Не відкладайте на завтра професійний розвиток і починайте діяти. Навчання стартує вже 10 квітня 2023 року. Його тривалість - 1,1 міс. Інформація про професії, які можна здобути на базі Сумського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, за посиланням http://scptu.sumy.ua . Контакти тут: http://surl.li/eghis  Пишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kir   Кіровоградський обласний центр зайнятості    

16:31 03.04.2023

Грибна справа – вирішення проблеми безробіття на селі з курсами служби зайнятості

Збір грибів, як медитація. Під шепіт лісу, спів пташок, віч на віч з природою – це не робота, а відпочинок для душі і тіла. А, якщо ще врахувати, що грибівництво може стати джерелом прибутку і можливістю примкнути до категорії самозайнятого населення, то цінність навиків грибника виростає ще більше.

12:30 03.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень