Мар'янівська територіальна громада
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОН

Про те, як залучити молодь до позитивних змін й створити умови, щоб молоді люди ставали активними учасниками розбудови свого населеного пункту, будуть говорити в Мар’янівській громаді.

Дата: 12.05.2023 11:00
Кількість переглядів: 87

Фото без описуПро те, як залучити молодь до позитивних змін й створити умови, щоб молоді люди ставали активними учасниками розбудови свого населеного пункту, будуть говорити в Мар’янівській громаді.

Захід відбудеться у форматі діалогу, де кожен учасник зможе поділитися своїми думками щодо того, як налагодити якісне залучення та спільнодію молодих жителів громади для швидшого та ефективнішого вирішення актуальних для молоді проблем.

Діалогова зустріч «Як зробити молодь активними учасниками змін в громаді» відбудеться 17 травня 2023 року в приміщенні Мультимедійного простору «Перспективні українки» за адресою: с. Велика Виска, вул. Центральна, 84. Початок заходу – о 14.00 годині. Тривалість – 14.00-16.30.

Попередньо потрібно зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/Kn6frdhqn99MSrJ78

До участі в заході запрошуються всі бажаючі.

Допомагати модерувати захід будуть фасилітатори і фасилітаторки з представників місцевого самоврядування, які попередньо пройшли навчання практикам ведення

діалогу.

Додамо, що консультаційна та інформаційна підтримка діалогового заходу надається в рамках проєкту “Лабораторії творчого діалогу в громадах”, що реалізується Спілкою «Громадські ініціативи України» за підтримки «U-LEAD з Європою».

Проєкт реалізується в рамках програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень