A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'янівська територіальна громада
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОН

Новини

Дата: від до Скинути

Новий котел для ліцею

Новий котел для ліцею

Новий котел вже придбаний та знаходиться на території ліцею. Найближчим часом система опалення буде запущена.

18:53 23.12.2023

Долучайтеся до експериментального проєкту та станьте професіоналом своєї справи

Долучайтеся до експериментального проєкту та станьте професіоналом своєї справи

Нещодавно стартував експериментальний проєкт з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

10:23 21.12.2023

Міністерство у справах ветеранів України провело Всеукраїнський відбір до національної збірної команди України для участі в міжнародних змаганнях "United States Air Force Trials”

Міністерство у справах ветеранів України провело Всеукраїнський відбір до національної збірної команди України для участі в міжнародних змаганнях "United States Air Force Trials”

Змагання, що включали вісім видів адаптивного спорту, були організовані Мінветеранів, спільно з ГО "Ігри Інвіктус Україна", ГО "Повернись живим" та БО "Стратком Україна" і є частиною Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих, спортивних заходів та змагань України на 2023 рік.

10:20 20.12.2023

Telegram-канал та Іnstagram ДСЗ: інформативно, корисно та зручно

Telegram-канал та Іnstagram ДСЗ: інформативно, корисно та зручно

  Державна служба зайнятості намагається йти в ногу з часом та застосовує нові інструменти для розширення каналів комунікацій з клієнтами. Яка мета? Просувати у медіа корисний контент сфери зайнятості.  Наразі –  за допомогою сучасних інструментів: Telegram-канал та Іnstagram. Долучення до Telegram-каналу та Іnstagram Державної служби зайнятості дасть змогу охочим оперативно отримувати різноманітну інформацію про: можливості служби зайнятості  у напрямку надання послуг клієнтам;  активні програми сприяння зайнятості населення; реалізацію державних програм щодо підтримки підприємницької ініціативи (створення та розвиток власного бізнесу); інші можливості служби зайнятості, що допоможуть реалізувати себе у професійній сфері: отримати нову професію, підвищити кваліфікацію, отримати нові непрофесійні Soft Skillsи  щодо подолання стресових ситуацій, спілкування з потенційними роботодавцями, працівниками та ін.; зміни у законодавстві сфери зайнятості, що дають вагомі інструменти реалізації державної політики зайнятості.   Є бажання щоденно отримувати інформацію сфери зайнятості щодо її діяльності та послуг, які вона надає? Долучайтеся до Telegram-каналу та Іnstagram Державної служби зайнятості та поширюйте корисний контент сфери зайнятості серед друзів та знайомих. Посилання на сторінку Іnstagram тут  http://surl.li/ofkiy Посилання на Telegram-канал тут t.me/SESofUkraine      Для зручності переходу на Telegram-канал та Іnstagram Державної служби зайнятості з будь-якого мобільного гаджету, пропонуємо скористатися   QR-кодами, що нижче.       Нагадаємо, що Державна служба зайнятості має й інші Telegram-канали, які стануть корисними для шукачів роботи: ДЦЗ «Робота зараз: Державна служба зайнятості» http://surl.li/eoawb  «Робота на Кіровоградщині. Служба зайнятості інформує» https://t.me/job_kid_dcz. Зайшовши за посиланнями, ви щоденно матимете можливість отримувати інформацію про актуальні вакансії не лише в регіоні, а й за його межами.    Кіровоградський обласний центр зайнятості

11:42 18.12.2023

РоботаЄ: м’ясокомбінат «Ятрань» запрошує на роботу! Хто потрібен? Читайте нижче

РоботаЄ: м’ясокомбінат «Ятрань» запрошує на роботу! Хто потрібен? Читайте нижче

Проведення у Кропивницькій філії обласного центру зайнятості презентацій роботодавців, які діють на території району, – явище звичне, адже фахівці добре розуміють, що безпосереднє спілкування роботодавців із шукачами роботи, отримання інформації з перших уст дає змогу домовитися сторонам про задоволення їхніх потреб: роботодавцям добрати необхідних працівників, безробітним громадянам – знайти підходящу роботу.

11:40 18.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано